Munkaruházat, munkavédelem
Munkaruházati termékek gyártása, forgalmazása,
munkavédelmi eszközök forgalmazása
Biztonságos védelem

Minőségpolitika

Jelen minőségpolitika a KER-FIL Bt. vezetésének döntésén alapul, összhangban van a szervezet stratégiájával, és tükrözi a cég minőség iránti elkötelezettségét.

A követelmények folyamatos magas szintű teljesítésével törekszünk arra, hogy a KER-FIL Bt. által gyártatott és forgalmazott termékek magas színvonalat képviseljenek.

Fontos célkitűzésünk partnereink elégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk folyamatos fenntartása és fejlesztése.

Rugalmasan alkalmazkodunk partnereink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük. Mindent megteszünk azért, hogy a KER-FIL Bt-vel kapcsolatba kerülő személyek és cégek megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk, ezzel egyidőben igyekszünk feltárni partnereink igényeit, elvárásait és azokat magas színvonalon kielégítjük.

A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan eredményes Minőségirányítási rendszert kívánunk műkodtetni, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, s ennek következtében partnereink elégedettségét.

A szervezet vezetősége felelősséget vállal azért, hogy minden tevékenységet az érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelően, továbbá az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány előírásaival összhangban végezzünk, ehhez biztosítja a szükséges erőforrásokat, infrastruktúrát.

A szervezet vezetősége elvárja, hogy minden munkatársunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a fenti minőségpolitika megvalősításához és a KER-FIL Bt. sikeréhez.